Verlang jij ook naar een bestand waarin al jouw social media content bewaard wordt?

Waar je op terug kunt vallen wanneer het je even ontbreekt aan inspiratie

… of aan tijd om nieuwe content te schrijven

Waarin je een overzicht hebt van alle titels en urls van reeds gepubliceerde blogs

Waarmee je voorkomt dat je veel tijd kwijt bent aan het zoeken naar eerder geplaatste content

Die je aan je virtueel assistent geeft zodat zij alle berichten op jouw social media kanalen inplant

Omdat je zo moe wordt van het delen van info op zoveel kanalen dat je het overzicht mist

De Social Media Dreamsheet biedt de ultieme oplossing!

Ik herken alle bovengenoemde punten maar al te goed. Naast dat ik zelf best veel content plaats op verschillende social media kanalen, doe ik dat ook voor mijn klanten. En niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn klanten had ik vaak heel erg behoefte om terug te kunnen vallen op eerder geplaatste content of blogs.

Vaak was ik heel veel tijd kwijt aan het zoeken naar links van blogs, het maken van nieuwe social media berichten n.a.v. reeds eerder gepubliceerde berichten, het opzoeken van wachtwoorden bij video’s op Vimeo of klanten die me vroegen nieuwe content te maken van content die in verschillende documenten opgeslagen was. Ik miste overzicht en structuur!

Toen ik zelf begon met het schrijven van blogs, het maken van videotooltips en het delen van berichten op social media wilde ik dat direct anders doen. Vanaf dag 1 hield ik consequent alles bij in een exceldocument. Heerlijk om af en toe oude content te kunnen gebruiken als ik het druk heb voor klanten! In de afgelopen 2 jaar heb ik dat bestand steeds beter weten te verbeteren en te verfijnen en is het een waardevol en compleet product geworden die ik graag met jou wil delen.

Werken met de Social Media Dreamsheet
levert je dit op;

Tijd! Heel veel tijd!

Je hoeft namelijk niet altijd nieuwe content te maken. Soms helpt het om oude content te gebruiken of deels te herschrijven. Verzamel het op 1 plek en het scheelt je heel veel zoekwerk. Daarnaast kun je aan je VA vragen om alle nieuwe content te plaatsen op jouw social media platformen en eventueel nieuwe content te maken o.b.v. oude content.

Inzicht in statistieken

De Social Media Dreamsheet is uitgebreid met kolommen waarin je bij kunt houden wat het bereik is van je berichten en hoeveel kliks/acties er zijn geweest. Hou dit bij en je weet welke berichten het het best gedaan hebben en plaats deze berichten nog een keer.

Overzicht

Met het bundelen van alle content hou je overzicht op wat je wanneer op welke platformen plaatst.

Geld

Door consequent waardevolle content te delen op jouw social media kanalen word je zichtbaar voor potentiële nieuwe klanten. Je wordt als expert gezien waardoor mensen je gaan volgen en later klant worden.
Besteed je je social media uit aan een VA, dan kun jij je tijd gebruiken om bezig te zijn met de groei en winstgevendheid van jouw onderneming.

Content database

Door de Social Media Dreamsheet consequent bij te houden creëer je een uitgebreide content database waar jij of je VA keer op keer uit kunt putten.

Jaarplanning

De Social Media Dreamsheet is voor een heel jaar in te plannen waardoor het een geschikte tool is voor het uitvoeren van jouw online marketing strategieën.

Dit is wat je ontvangt:

N

Een compleet databasebestand voor 2018 om zelf in te vullen

N

Ingericht op de meest voorkomende social media kanalen

N

Verschillende instructievideo’s om de dreamsheet optimaal in te zetten

N

Een kortingscode waarmee je flinke korting ontvangt op de Social Media Dreamsheet van 2019

Speciale aanbieding!

Tot en met 31 december 2018 kun je de Social Media Dreamsheet bestellen voor slechts

€ 67 excl. btw.

Dit is wat mijn klanten vinden van de Social Media Dreamsheet

Celina is al langere tijd mijn steun en toeverlaat als VA. Ik ben met mijn bedrijf, Dessaur Trainingen, zeer actief op verschillende social media kanalen. Inmiddels beheer ik zelfs verschillende Facebookpagina’s. Het is veel werk om dit bij te houden en gelukkig heeft ze dit al geruimere tijd geautomatiseerd met een social media kalender. Ik kijk er 1 keer in de zoveel tijd naar en verder gaat het dan vanzelf en dat is heel prettig. Het neemt ons veel werk uit handen. Ook is het een makkelijke manier op inzage te krijgen in de statistieken van de post die ik plaats.

Naomi Dessaur

Dessaur Trainingen

De social media kalender is een heel handig hulpmiddel om zelf je berichtjes in te maken, die je VA (of jijzelf) dan vervolgens in 1 x inplant. Je hoeft dan maar eens per week of per twee weken, berichtjes te maken en daarna heb je er geen omkijken meer naar. Het zorgt ervoor dat je heel systematisch iets post op de social media. En dat is echt voorwaarde om er uiteindelijk ook klanten uit te halen. Bovendien leg je op deze manier je berichtjes duidelijk vast. Je kunt in de kalender ook bijhouden wat het bereik is geweest. Handig als je wat wilt herhalen!

Karla Mooij

Ontspannen opvoeden

Start vandaag nog met het verzamelen en vastleggen van jouw waardevolle content!

De Social Media Dreamsheet wordt warm aanbevolen door Petra Fehring van de Academie voor Virtueel Professionals.

Petra ondersteunt de waarde van de Social Media Dreamsheet voor de opleiding Virtueel Succes. Alle toekomstige deelnemers aan Virtueel Succes ontvangen de dreamsheet standaard als onderdeel van het programma.

Celina’s VA Office

Celina Knegt
Esdoornstraat 8
9501 GH Stadskanaal
T: 06 51 63 50 31
E: info@celinasvaoffice.nl
W: www.celinasvaoffice.nl
KVK: 63086832

Privacy en Cookie verklaring

Volg Celina’s VA Office op Facebook

[wpdevart_like_box profile_id=”https://business.facebook.com/celinasvaoffice” connections=”show” width=”300″ height=”155″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Volg me op social media:

© Copyright 2017 – 2018 | Celina’s VA Office

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: