recensie voor Online Training Dienend-Leiderschap
5/5
Wauw en life changing!

Tijdens een klantevent van CPM ontmoette ik Inge. Vanaf het moment dat Inge ging spreken kwamen haar woorden direct bij mij binnen! Een golf aan inspirerende, verfrissende woorden. De manier waarop ze sprak en zich openstelde naar ons bracht mij (h)erkenning, nieuwe ideeën en gedachtes over hoe ik iets zou kunnen betekenen in mijn werk en voor anderen. Kort omschreven: een wauw-gevoel!

Na een moeilijke periode waarin ik veel heb gevochten met mijn gezondheid, mijn ‘oude’ ik, die ik wilde behouden en mijn ‘nieuwe’ ik, die ik niet wilde accepteren, ervoer ik deze dag het gevoel dat ik nog steeds authentiek ben en dat ik iets meebreng wat een verschil kan maken in deze wereld! Voor mij was er een soort startpunt in zicht… maar ik was er nog niet. Een waakvlammetje was weer aangegaan. Ik wilde hier meer van proeven en heb mijn directe collega’s ook overtuigd om mee te gaan en dit cadeau aan zichzelf te gunnen. Dat maakte dat we ons hebben ingeschreven voor het event “sterk leiderschap”.

Toen het event door Corona niet door kon gaan volgden we eerst de online training dienend-leiderschap, zodat we toch alvast geïnspireerd konden raken. Dankzij de online training kon ik mij de theorie eigen maken en kreeg ik daarnaast concrete handvatten om in de praktijk ook direct aan de slag te gaan. Dit was meer dan een goede voorbereiding op het event zelf.

Het event vond uiteindelijk plaats op 26 juni 2020. Deze dag zal ik nooit vergeten!

Je leert in een korte tijd enorm veel! Veel over jezelf en het effect van jouw gedrag op jezelf en anderen. Inge brengt je brein in beweging en geeft concrete voorbeelden en handvatten waar je mogelijk nog nooit eerder bewust bij hebt stilgestaan. Je wordt je bewust van je krachten en de vaardigheden die nog aandacht nodig hebben en om 'oké' te zijn met jezelf. Je leert wat 'leiden is in plaats van lijden'. Tijdens het event is er ook veel interactie met andere deelnemers. Erg leuk en interessant om nieuwe mensen te leren kennen en van elkaar te leren in een open en vertrouwelijke sfeer waar je jezelf mag zijn.

De live dag met Inge is voor mij life changing geweest. Het waakvlammetje is die dag getransformeerd naar een warm vuur dat ik wil en kan delen met anderen.

Ik kan een event en de online training met Inge aanraden aan iedereen die open staat voor verandering, naar zichzelf durft te kijken en een volgende stap in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling wil maken en dat van de organisatie.

Gun jezelf dit cadeautje! Je verdient het!

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: