recensie voor Online Training Dienend-Leiderschap
5/5
Mijn twijfels over online trainen waren onterecht, wat heb ik veel geleerd.

Na het volgen van de online Masterclass Dienend-Leiderschap, werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld! En…omdat Inge een mooi aanbod deed om de Online Training Dienend-Leiderschap te volgen, besloot ik om dit te doen. Ik had op dat moment nog wel zo mijn twijfels. Zou ik wel voldoende halen uit een online training? Mis ik dan vooral niet de interactie met studiegenoten? En…hoe ga ik vooral mijzelf hierin uitdagen?

Maar als ik er nu op terug kijk, was die twijfel grotendeels onterecht! Jeetje wat heb ik veel geleerd en wat een mooie inzichten heb ik opgedaan. Wel moet ik bekennen dat de meerwaarde voor mij ook zat in een ‘online’ coach moment met Inge zelf en het ‘live’ event Sterk Leiderschap. Dat alles bij elkaar: de online video’s, het persoonlijke contact & aandacht die Inge continu biedt én…het live-event waarin je echt ervaringen kan delen met groepsgenoten, maakte voor mij de training super waardevol!

Ik kies nu bijvoorbeeld bewuster door welke bril ik kijk, doe vaker een stapje terug in plaats van direct te reageren en creëer makkelijker een situatie waarin anderen zich gezien, gehoord en begrepen voelen.

Ik raad iedereen die meer wil weten over dienend-leiderschap aan om deze training te volgen. Het heeft mij geleerd dat het geen leiderschapsstijl is, maar écht een manier van ‘zijn’. En uiteraard leer je hoe je tot die manier van zijn komt.