recensie voor Online Training Dienend-Leiderschap
4/5
Ik blijf dichter bij mijn waarden, ben meer oké uit mijn comfortzone en ont-moet mensen veel meer

Ik ben geïnspireerd geraakt door een presentatie van Inge op onze wijkteamdag. Met name dat dienend-leiderschap ook echt bij jezelf begint en dat het te maken heeft met goed voor jezelf zorgen sprak mij aan.

Na de online training ben ik mij weer veel meer bewust van mijn eigen waarden, die belangrijk voor mij zijn om mijn energie goed te houden. Ik ben daardoor bewuster keuzes gaan maken in wat ik wel en niet doe. Ik zie hoe dit tevens bijdraagt aan de ontwikkeling van anderen. Ook reageer ik vaker weloverwogen, met een bewuste intentie en echte aandacht in plaats van reactief. Dat geeft energie en dingen lijken makkelijker te gaan. Ik merk dat ik mensen nu echt ont-moet. Daarnaast ben ik er veel meer oké mee om uit mijn comfortzone te gaan, dat zorgt voor ontwikkeling.

Ik zou anderen de online training zeker aanraden. Het is een online coachingstraject waarin je kennis op doet en met name reflecteert op je zelf en hoe jij in de wereld staat. Het is leuk door de video’s en heeft goede reflectieve opdrachten.

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: