recensie voor Online Training Dienend-Leiderschap
5/5
Blij dat ik me ingeschreven heb. Was een cadeautje aan mijzelf. Verrijkt gevoel.

"De reden voor mij om de online training te gaan volgen is dat ik nieuwsgierig was wat dienend-leiderschap precies behelst. En om vast te stellen waar ik sta op het gebied van dienend-leiderschap. Ik was erg benieuwd naar de tips en handvatten om bewuster deze vorm van leiderschap toe te passen. De enige twijfel was hoe de online training zou verlopen. Uiteindelijk bleek het een fijne combinatie van video en opdrachten die je in eigen tijd en tempo kunt doorlopen. Ervaringen kon ik in de leeromgeving delen.

Hoe het voor mij was om de online training te doen? Verrassend. Blij dat ik me ingeschreven heb. Was een cadeautje aan mijzelf. Verrijkt gevoel. Ik ben dankbaar dat ik mij nu 5-6 weken dagelijks bewust ben van dienend-leiderschap. En dat er nog velen gaan komen!

De training heeft mij gebracht waar ik op hoopte: bewuster omgaan, zijn en toepassen van dienend-leiderschap. Het meest waardevol voor mij zijn de inzichten in wie je dient met jouw gedrag. Waar kan je invloed op hebben en waar niet. Ik weet verder nu nog beter waar en hoe ik impact wil en kan maken. Ik zou de training dan ook zeker aan anderen aanraden, omdat het je kan verrijken als je er open voor staat. Nieuwsgierigheid is wel belangrijk.

Nog iets als afsluiter? Iedereen zou moeten weten dat dienend-leiderschap een belangrijke bijdrage heeft in het mooier maken van deze planeet!"

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: