Redpoint Academy

Online Training Dienend-Leiderschap

Wil je snel en gericht je leiderschap ontwikkelen? Inzicht in wat dienend-leiderschap precies is en praktische handvatten voor jouw persoonlijke en organisatie-ontwikkeling? Dan is deze training waardevol voor je.

Online Training Dienend-Leiderschap
Online Training Dienend-Leiderschap

Online Training Sterk Leiderschap

Wil je ontdekken wat je tegenhoudt om je uit te spreken? De basis leggen om in de toekomst wel met gemak feedback te kunnen geven? Leren hoe je negatieve dingen makkelijker los laat? Dan is deze training speciaal voor jou.

Persoonlijke Verdieping Dienend-Leiderschap

VIP Live Traject waarbij je de inzichten uit boeken en online trainingen gericht stap voor stap eigen maakt in een persoonlijke setting. De keuze als je een flinke groei in je persoonlijk leiderschap wilt bewerkstelligen. 

Online Training Dienend-Leiderschap

Online Training Ontspannen Inspireren

Als dienend-leider wil je graag je boodschap sterk en pakkend overbrengen. Maar hoe doe je dat zelfverzekerd zonder dominant en directief te worden? En hoe krijg je juist ook dominante en directieve mensen mee?

Online Training Dienend-Leiderschap
Online Training Dienend-Leiderschap

E-book en Masterclass Leiderschap & Vitaliteit

Wil je weten hoe je je leiderschap en gezondheid, levensvreugde en energie naar een hoger plan brengt? Ben je nieuwsgierig naar fundamentele en super praktische kennis. Dan zijn het e-book en de masterclass interessant.

Inspiratieserie Succesvol (Dienend-)Leiderschap

Heb je weinig tijd en wil je middels korte filmpjes, inspiratieteksten en opdrachten toch waardevolle stappen zetten in je leiderschap? Neem dan deel aan deze inspiratieserie die je in vier weken tijd een mooie basis geeft.

Online Training Dienend-Leiderschap

Direct beschikbaar webinar

Laat je in 60 minuten online inspireren door dr. Inge Nuijten.
Tijdens dit webinar krijg je waardevolle inzichten voor je persoonlijk leiderschap
en praktische tools om meteen nog meer het verschil te maken.

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: