Versterk je met
Dienend-Leiderschap

Herken je dit? Ik wil dienend-leiden, maar …

 Eindeloos luisteren, dat werkt niet.

Ik kan toch niet alles toestaan?

De besluitvorming gaat nog niet goed.

De werkdruk is zo hoog.

 Mijn collega’s snappen dit nog niet.

 Ik heb onvoldoende concrete houvast.

 Mijn organisatie is heel resultaatgericht.

Deze online training geeft je inzicht in hoe dienend-leiderschap (wel) werkt

en hoe je het voor jezelf, los van je omstandigheden, kunt ontwikkelen.

Zou je:

willen weten wie je nou precies dient?
willen weten hoever je gaat met dienen?
willen weten hoe je dient/dienstbaar bent?
dienend-leiderschap willen kunnen herkennen?
willen weten hoe dienen zich verhoudt tot leiden?
praktische handvatten willen voor leiderschapsontwikkeling?
De basis voor je eigen dienend-leiderschap willen versterken?

Op bovenstaande vragen zul je in de online training (verrassende) antwoorden krijgen die je kijk op effectief leiderschap veranderen en je leven/leiderschap een stuk leuker en makkelijker gaan maken.

Wil je die antwoorden?

Je kunt ieder moment, waar je maar wilt starten aan deze online training dienend-leiderschap. Je werkt eraan in je eigen tijd en Inge begeleid je persoonlijk in de leeromgeving. Vijf weken lang krijg je iedere week via de e-mail een module met professioneel opgenomen video’s, inspiratie en opdrachten om stap voor stap aan je leiderschap te werken. De training blijft minimaal een jaar online voor je beschikbaar. Wanneer je inzichten en inspiratie nodig hebt op het vlak van dienend-leiderschap en organisatiepsychologie, is dit een mooie bron om te benutten. We zien je graag in de Redpoint Academy!

GROEI IS HET TOVERWOORD BIJ DIENEND-LEIDERSCHAP

En volgens Greenleaf ook de meest leuke: ‘If it ain’t fun, it won’t get done’.

Speciaal voor mensen zoals jij ontwikkelde dr. Inge Nuijten een online training bestaande uit vijf modules.

De training levert je volop inspiratie, inzichten en praktische handvatten op.

Voor iedereen die sterk en dienstbaar wil leiden zal deze online training concrete inzichten en praktische tools bieden.

Wat ga ik leren?

Module 1: Wat is dienend-leiderschap? Eenvoudig, concreet en praktisch.

Module 2: Organisatiepsychologie: Waarom en hoe is dienend-leiderschap zo effectief?

Module 3: Drie hamvragen: Wie dien je, hoe dien je, hoe ver ga je met dienen?

Module 4: Meten is weten: Hoe herken je dienend-leiderschap?

Module 5: Jezelf verrijken en versterken: Hoe leg je een stevige basis voor jezelf?

Na deze training weet je wat dienend-leiderschap is, waarom het zo effectief is, wie je dient en waarom, hoever je gaat met dienen, hoe je dient en kun je dienend-leiderschap herkennen én ontwikkelen!

Deze online training rekent af met tal van misvattingen en biedt je krachtige en eenvoudige tips en tools.

Iedere intelligente idioot kan dingen groter, complexer en gewelddadiger maken.
Het vraagt genialiteit – en veel moed – om de andere kant op te gaan.’
− Albert Einstein

Mijn naam is Inge Nuijten. In 2009 promoveerde ik op dienend-leiderschap. Al ruim 17 jaar zet ik mij in om leiders (directeuren, managers, medewerkers, maar ook trainers, coaches en sporters…) zo gefundeerd en praktisch mogelijk te helpen bij hun leiderschapsontwikkeling. Sinds 2005 geheel in lijn met dienend-leiderschap.

Naast mijn studies en wetenschappelijk onderzoek, volgde ik vele praktische opleidingen, werkte ik in diverse organisaties (PWC, ING, Amphia Ziekenhuis en Novotel), was ik lid van raden van advies en geef ik op dit moment leiding aan mijn eigen bedrijf. Al met al een rijke leerschool met inmiddels meer dan 45.000 uur ervaring. Mijn kwaliteiten, kennis en ervaring zet ik graag in om jou gericht verder te helpen in je leiderschapsontwikkeling.

“RIJKDOM IS HET VERRIJKEN VAN ANDEREN”

Wat mensen over mij zeggen:

Ik heb Inge leren kennen als kerndocent van de ‘CPM Academy voor organisatieontwikkeling’. Daaraan levert zij al vele jaren een belangrijke bijdrage. Rondom het thema dienend-leiderschap verzorgt zij boeiende ‘college-dagen’. Ze koppelt theoretische diepgang aan herkenbare, praktische realiteit. Dat doet ze op onnavolgbare wijze: authentiek, energie gevend en met respect voor de deelnemers. Moeilijke materie brengt zij op een toegankelijke manier over, waardoor zij iedereen mee neemt in haar denkbeelden. Altijd interactief, concreet, open en eerlijk en nooit zweverig.

Marion Neefe

Algemeen Directeur, CPM Nederland BV

Inge Nuijten laat zien hoe je de 8 gedragingen van een dienend-leider in de praktijk kunt leven.

Een lieve, warme, bescheiden, eerlijke en hartelijke persoonlijkheid, die je altijd bij zal blijven, wanneer je haar eenmaal hebt ontmoet. En ook nog eens briljant! Het is een feest om met Inge samen te mogen werken, en om kennis te maken met haar wijsheid, kennis en kunde. Ik beveel Inge dan ook bij een ieder, die belangstelling heeft voor (dienend-)leiderschap, van harte aan.

Els Holland

Leiderschapscoach & Organisatieontwikkelaar, ELS Company

Inge is een bevlogen expert met ‘hart’ voor haar boodschap. Altijd de nieuwste inzichten op het gebied van leiderschap en vitaliteit. Ze draagt oplossingen aan vanuit meerdere (verrassende) invalshoeken, zodat je zelf kunt bepalen welke bij jou passen. Bovenal een praktisch insteek, opgedane inzichten zijn direct te benutten. Een écht onderscheidende trainer zoals ik er niet veel zie… Bedankt voor je inspiratie!

Jasper Rensen

Interim manager / Teamcoach, Buro Rensen

De kracht van Inge zit hem wat mij betreft precies in de termen waarvoor zij en haar bedrijf staan; Energie, Eenvoud en Impact. Met de energie en haar echt aanwezig en in verbinding zijn zorgt ze ervoor dat mensen gepakt worden. De eenvoud in het “mens-zijn” en eigen kwetsbaarheid bescheidenheid er laten zijn zorgt samen met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring voor de impact. Ze pakt, inspireert en laat dan weer los zodat mensen zelf kunnen gaan ontwikkelen.

Birgit Harms

Manager, Veilig Thuis IJsselland

Tijdelijk kun je de online training dienend-leiderschap volgen 

voor slechts €99 (exclusief btw).