Introductie Dienend-Leiderschap

met dr. Inge Nuijten

Maak 50-55 minuten van je tijd vrij voor je leiderschap
en bespaar daarna zeeën van tijd door je leiderschap.

Wat kun je verwachten?

“You practice what you preach. Toegangelijk. Ook dat spreekt me aan. Dingen die ik altijd voelde weet jij woorden aan te geven en te onderbouwen met onderzoeken.​”
Susan

“Was een goede duidelijke sessie en zeer concreet. Gewoon top!”
Luc

“Zorg voor jezelf, en je zorgt voor de organisatie. De passie en inhoud om dat te doen krijg je in deze masterclass.”
Ruud

“Een opsteker wat je met dienend leiding geven kunt bereiken, een stimulans om mij hier nog harder voor te maken in de dagelijkse praktijk”
Karen

“Door je enthousiasme en kennis koste het geen enkele moeite om de aandacht erbij te houden. Het uur was voorbij voor je er erg in had.”
Erwin

“Goed informatief en laagdrempelige webinar, duidelijk en helder.”
Anja

“Wat een aanstekelijke sprankelendheid gecombineerd met overzicht en inzicht.”
Hanneke

“Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Na het lezen van je boek heb ik sterk mijn eigen stijl herkent. dit in combinatie met situationeel leiderschap geeft mij energie en handvatten om met de mensen om mij heen bewuster aan de slag te gaan.”
Marcel

Waar gaan we het over hebben?

Q
Wat is dienend-leiderschap nou precies?
Q
Hoe is dienend-leiderschap anders dan andere vormen van leiderschap?
Q
Hoe komt het dat je tijd bespaart met dienend-leiderschap?
Q
Dienend-leiderschap klinkt vaag en soft, waarom is het dan de meest succesvolle vorm van leiderschap?
Q
Leiderschap moet authentiek zijn, past dienend-leiderschap dan wel bij mij?
Q
Waarom heeft dienend-leiderschap zo’n positief effect op alle betrokkenen inclusief mijzelf?

Ben je toe aan die inzichten?

Meld je dan hieronder kosteloos aan op een dag en tijd die jou schikt.
Houd een uurtje vrij en pen en papier bij de hand.
Dit wordt leuk en waardevol.

“De masterclass is superhelder en inspirerend, stemt me heel blij en dankbaar dat we met meer mensen samen werken aan duurzame veranderingen. Heel activerend.”
Erna Poolman

De Zelfzorgprofessional

“Inge: je bent zó inspirerend, motiverend en blijmoedig dat ik zelf met een blij gemoed mijn werkweek ga starten.”
Els

“Bedankt voor de leuke en leerzame masterclass! Het geef in een korte tijd een aantal essenties over dienend-leiderschap die wat mij betreft voor iedereen zinvol zijn.”
Henri

“Inge maakt op een inspirerende wijze de beginselen van dienend leiderschap helder en wat dit voor je medewerkers en de organisatie (en jezelf) kan opleveren.”
Leon

De Online Masterclass
Introductie Dienend-Leiderschap
is gratis, mits je Het Verschil Maakt 😉

“Echte Leiders Maken het Verschil.”

dr. Inge Nuijten

Al toen ik heel jong was raakte ik gefascineerd door mensen die topprestaties leveren. Sporters, wereldleiders, mensen die ernstige ziektes of letsel overwinnen of andere prestaties van formaat leveren. Ik verdiepte mij in psychologie en fysiologie, werd sport-, prestatie- en organisatiepsycholoog. En promoveerde vervolgens op dienend-leiderschap. Want wat is er nou mooier dan mensen die echt willen leiden, handvatten te geven om het verschil te maken in hun eigen leven en dat van anderen?

Ik word er blij van als ik zelf groei en ontwikkel in mijn leiderschap, als ik gezonder, sterker en effectiever word. Dat is fijn voor mijzelf en de mensen in mijn omgeving. Als ik de opgedane kennis en ervaring daarnaast op een leuke manier kan overdragen zodat iedereen er beter van wordt, ben ik het aller gelukkigst. #Rijkdomishetverrijkenvananderen.

“Rijkdom is het verrijken van anderen.”

“Het was een helder verhaal met veel afwisselende werkvormen, waardoor het prima lukte de aandacht er de hele dag goed bij te houden. Ik heb veel bekende dingen gehoord, maar die waren wel wat weggezakt. Mijn kennis is nu goed opgefrist. Ik heb zin om aan de slag te gaan met mijn persoonlijke groei.”
Rijkent Lamain

Teamleider, Gemeente Emmen

“Inge Nuijten laat zien hoe je de 8 gedragingen van een dienend-leider in de praktijk kunt leven. Een lieve, warme, bescheiden, eerlijke en hartelijke persoonlijkheid, die je altijd bij zal blijven, wanneer je haar eenmaal hebt ontmoet. En ook nog eens briljant! Het is een feest om met Inge samen te mogen werken, en om kennis te maken met haar wijsheid, kennis en kunde. Ik beveel Inge dan ook bij een ieder, die belangstelling heeft voor (dienend-)leiderschap, van harte aan.”
Els Holland

Leiderschapscoach en Organisatieontwikkelaar, ELS Company

“Energieke dag … Leuke oefeningen en veel inzichten op bewustwordingsniveau … Ga het vooral doen … Het is een hele gave vorm van leiderschap … als je gelooft dat talent en kracht in iedereen zit … Samengevat … Inspirerend …” <video>
Klaas-Jan de Hoop

Teammanager Bedrijfsvoering, Gemeente Dronten

“Bedankt voor het cadeau van vandaag; voor de inhoud, de wijze waarop je rustig, helder en dienend dit proces leidt met de goede interventies. Een 9! Ik heb heel veel geleerd, ik kon mijzelf laten zien en leerde collega’s beter kennen.”
Floris Olthof

Manager Cooperative Affairs, RoyalFlora Holland

“Ik heb het boek gelezen en dat vond ik al zeer interessant en hiermee ben ik ook al aan de slag gegaan in de praktijk. Ik zie dat het werkt, dus dat is fijn. Deze training maakt we weer opnieuw wakker, want het sommige zaken zakken toch weg. Ik vond het zeer nuttig en erg goed verteld. Inge en Wendy deden het zeer goed. Hele toegankelijke personen en een duidelijk verhaal.”
Jolanda Cappaert

Chef Chemie, EPZ

“Gedreven, inspirerend en een echte doorzetter. … Voor mij is zij iemand die verder gaat dan de rest, het uiterste uit zich zelf haalt en haar enthousiasme goed over weet te dragen aan anderen. Inge kan een persoon of organisatie echt verder helpen. Bij AOG School of Management heb ik met haar samen mogen werken en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is niet alleen ontzettend goed in wat ze doet maar ook nog eens een heel leuke collega.”
Meta van Houtert

Adviseur ICT Arbeidsmarkt en Opleidingen | HRD, RWD

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: