Intake Prettig Presenteren

Hoe overtuig ik anderen? Hoe neem ik anderen mee in dienend-leiderschap? Hoe presenteer ik op een moeiteloze manier? En zeg ik effectief wat ik te zeggen heb?

Tof dat je mij wilt helpen de training over ‘Prettig Presenteren’ zo goed mogelijk vorm te geven en aan te laten sluiten bij wat je nodig hebt. Prettig Presenteren zou kunnen gaan over hoe je nog niet geinformeerden of andersdenkenden meeneemt in dienend-leiderschap, jezelf goed neerzet binnen je bedrijf, op social media, hoe je een goede presentatie geeft of workshop, hoe je goed uit je woorden komt bij vergaderingen of andere gesprekken, hoe je anderen in beweging krijgt. Het is uiteraard wel altijd in lijn met dienend-leiderschap. Ik lees graag waar je naar opzoek bent, waar je van droomt en waar je nu tegen aanloopt. Dank je wel!

Overigens ligt de naam van de training nog niet vast, Prettig Presenteren bedacht ik omdat ik mensen met en goed verhaal gun dat ze het ook goed over kunnen brengen. Prettig voor zichzelf en voor anderen, in lijn met dienend-leiderschap. Dus als je suggesties hebt voor de titel, hartstikke leuk!

  • (directeur, leidinggevende, manager, medewerker, trainer, (team)coach, …)
  • Presenteren gaat over workshops, maar kan ook gaan over online profileren of effectief iets delen bij een vergadering.
  • Waar loop je tegen aan?

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: