Het team

Bevlogen pioniers, inspirators, facilitators, trainers, coaches, adviseurs en wetenschappers.

Oprichter van Redpoint Company is dr. Inge Nuijten. Over haar vind je hieronder meer informatie.

dr. Inge Nuijten (dienend-leiderschap- & organisatieontwikkelaar)

Wat mij drijft? Jou inspireren en toerusten om het verschil te maken.

Ik ben gedreven om dienend-leiderschap in de wereld te bevorderen en daarmee een positief verschil te maken. Dit betekent voor mij een voorbeeld zijn en met plezier bijdragen aan de groei van anderen. Vitaliteit, (zelf)vertrouwen en communicatie nemen daarbij een centrale plek in. Ik houd van uitdagingen en ga ervan uit dat alles mogelijk is; als je maar weet wat je wilt en bereid bent je daarvoor in te zetten.

Ik werkte voor een aantal grote organisaties en ben op dit moment eigenaar van INSPT en Redpoint Company. Ik schreef onder andere de boeken ‘Wetenschap van dienend-leiderschap’ en ‘Echte leiders dienen’. Ik heb een PhD in management (Servant-Leadership, Rotterdam School of Management, Erasmus University) en voel mij rijk wanneer ik anderen kan verrijken.

In dat kader nodig ik je van harte uit om je in te schrijven voor Redpoint Inspiratie Mail. Dan krijg je regelmatig inspiratie, tips en tools toegestuurd.

Wil je meer weten over mij? Zie dan www.ingenuijten.nl of mijn LinkedIN profiel.

Bij Redpoint Company hebben we een mooi samenwerkingsverband met diverse trainers, coaches en trainingsactrices.

o.a. Marja Ruijterman, Wendy Peeters, Hanna Biesheuvel

Redpointers

Victor stelt mensen in staat afstand te doen van alle ballast die ze ongelukkig en ineffectief maakt. Dankzij zijn begeleiding ontdekken en transformeren mensen wat hen tegenhoudt om gelukkig en vrij te leven. Mensen leren effectief om te gaan met weerstanden, dichtbij zichzelf te blijven, respectvol en objectief te handelen en vanuit kracht te leiden.

Victor van der Putten

Life Coach