Leiderschap & Vitaliteit

 

De ultieme gids om
vitaler, gezonder en gelukkiger te worden
en nog meer het verschil te maken.

 

Herken je dit?

 

 • Er zit (veel) meer in je dan er nu uitkomt.
 • Zaken gaan niet zo lekker als zou kunnen.
 • Je mist de regie over je leven; in je werk en/of privé.
 • Je reageert regelmatig onhandig, te laat of niet.
 • Je loopt een gesprek/vergadering uit met de gedachte: “had ik maar…”
 • Je zou je vitaler en energieker willen voelen.
 • Je zou graag iets hebben wat jou weer in je kracht zet.
 • Je zou veel meer willen leiden, voor jezelf en anderen.  

 

Zou je?

 

 • Meer regie willen over je leven?
 • Meer energie willen hebben?
 • Meer flow willen ervaren?
 • Meer mogelijkheden willen zien?
 • Meer vertrouwen willen hebben?

Zou je?

 

 • Adequater en alerter willen reageren?
 • Vitaler en sterker willen leiden?
 • Authentieker, meer trouw aan je zelf willen leven?
 • Je volle potentieel willen benutten?
 • Meer het verschil willen maken?

“Afgelopen weekend heb ik je boek uitgelezen. In mijn carrière bij defensie – van cadet tot generaal – heb ik vele “habits” de revue zien passeren. Ook heb ik destijds de 7 van Covey tot mij genomen. Jouw boek vond ik uitermate verhelderend door de samenhang tussen eigenschappen en vaardigheden. Ten slotte; de aanleiding voor het downloaden van het boek was een gesprek over ontspanning bij het golfen. De oefeningen m.b.t. focus en ademhaling heb ik vandaag met succes toegepast. Waarvoor dank.”

Henk van Ravesteijn

“In the crowded field of leadership experts only a few stand out. Inge is amongst them. She is a brilliant leadership expert. With a strong focus on servant leadership her views are enriched with scientific leadership findings from transdisciplinary fields.”

Bram Brouwer

Programme development director

In dit e-book vind je:

 • praktisch vertaald wetenschappelijk onderzoek
 • doorleefde wijsheden en ervaringen
 • afgewisseld met reflectievragen
 • gerichte oefeningen
 • simpele handvatten

“Inge is een bevlogen expert met ‘hart’ voor haar boodschap. Altijd de nieuwste inzichten op het gebied van leiderschap en vitaliteit. Ze draagt oplossingen aan vanuit meerdere (verrassende) invalshoeken, zodat je zelf kunt bepalen welke bij jou passen. Bovenal een praktische insteek, opgedane inzichten zijn direct te benutten. Een écht onderscheidende trainer zoals ik er niet veel zie.”

Jasper Rensen

Manager-coach-veranderaar

“Inge koppelt theoretische diepgang aan herkenbare, praktische realiteit. Dat doet ze op onnavolgbare wijze: authentiek, energie gevend en met respect voor de deelnemers. Moeilijke materie brengt zij op een toegankelijke manier over, waardoor zij iedereen mee neemt in haar denkbeelden. Altijd interactief, concreet, open en eerlijk en nooit zweverig.”

Marion Neefe

Algemeen directeur CPM Nederland

Ontdek en ontwikkel fundamentele inzichten
die je helpen vitaler en sterker te leiden 

Je krijgt ook de Masterclass Leiderschap & Vitaliteit

In dit e-book krijg je aangereikt:

 • 5 essentiële principes voor succes;
 • 4 dimensies voor groei en ontwikkeling;
 • 3 levens veranderende vaardigheden;
 • 2 dingen die je extra kunt doen, en
 • 1 woord van dank, want jij maakt het verschil!

Het e-boek is met zorg samengesteld op basis van ruim 30 jaar leren, experimenteren en onderzoeken. Het is geschreven voor drukke, ambitieuze, bewuste mensen, die graag snel progressie boeken. En voor mensen die graag het verschil maken. Voor jou dus!

Met een paar simpele inzichten en goede oefeningen, kun je meer groeien, sterker en gezonder worden dan je nu waarschijnlijk denkt. Ik beloof je dat als je het e-boek doorneemt, en je de principes en levens veranderende vaardigheden eigen maakt, je jezelf en je omgeving een groot cadeau geeft.

Om je te ondersteunen in het proces,
krijg je er ook een online masterclass bij

 

“Ik denk specifiek aan een collega die vastzit op een functie (geplaatst door reorganisatie). Hij voelt zich laag in energie en neemt geen regie. Zit je in zo’n situatie, kan je weer gaan geloven dat je regie terug kan pakken? Dat is wat ik hem gun. Een training als dit kan enorm helpen. Dank!”

Eef

“Het was waardevol. Je stem laat luisteren en voelt ontzettend positief. Wat je verteld is logisch. Maar het komt binnen. Het is mooi geclusterd in de vier elementjes. Heel fijn om zo naar alles te kijken en te ordenen. Daardoor wordt het kleiner en behapbaarder. Voor mij persoonlijk kwam het stukje danken heel erg binnen. Wees bewust dankbaar. Waardering, dankjewel!”

Ellen

“Geweldig leuke training. Blij geworden van de info, en ga zeker met 1d-1w verder oefenen. Dit is nuttig voor alle leidinggevenden die verder willen gaan dan directief / technisch leiding geven. Mix soft controls ipv alleen hard-controls. Het was waardevol.”

Ruud

“Combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke ervaringen maken het waardevol.”

Robert

“Het is waardevol voor iedereen ook voor jongeren. Super helder en gestructureerd, super professionele presentatie.”

Marijke

“Eigenlijk is dit waardevol voor iedereen. Ik zie er namelijk ook inzichten in die ik kan ombouwen naar bijvoorbeeld mijn dochters van 19 en 16 jaar oud. Die het nu nog heel belangrijk vinden wat anderen van hen denken. En ook voor die ander denken. Ze vinden vast dat….”

Elvira

“Dit is voor iedereen waardevol. Bewustwording van jezelf en je eigen handelen, energie, aandacht en het omzetten van gedachtes.”

Simone

“Ik heb het boek doorgenomen, vastgesteld wat goed gaat, focus opgeschreven, herhaling in agenda gezet. Dank voor je inspiratie Inge. Dit is waardevol voor leidinggevenden die vinden dat ze te veel rennen.”

Jaap

“Erg leuk je training te volgen! Mooie nieuwe inzichten en concrete zaken waar ik gelijk mee aan de slag kan! Thanks!”

Paul

“Dit is waardevol voor iedereen in de organisatie, een stuk bewustwording van actie en reactie. Heel duidelijk.”

Pauline

“Inge is er goed in mensen uit hun comfortzone te halen en praktisch te helpen inzichten te vertalen.”

Rick Schulten

Adjunct directeur VMBO Twents Carmel College

“Inge is een bron van inspiratie en een persoon die kennis op een pakkende en prikkelende manier kan verwoorden.”

Bas van Rooij

Teamleider VWO bovenbouw, CSG Liudger

“Inge brengt leiderschap terug naar het kleine, het persoonlijke, los van een functie. Leiderschap begint met vertrouwen, in jezelf én in anderen. Met dat als basis ben je in staat een visie te ontwikkelen en richting te geven. Vervolgens hoef je er alleen nog maar te zijn en met Echte Aandacht naar de mensen te luisteren en hen te inspireren de goede richting op te bewegen. Inge wist deze visie op leiderschap als geen ander over te brengen.”

Herman Lubbers

Manager ICT-ontwikkeling, TKP Pensioen

“De kracht van Inge zit hem wat mij betreft precies in de termen waarvoor zij en haar bedrijf staan; Energie, Eenvoud en Impact. Met de energie en haar echt aanwezig en in verbinding zijn zorgt ze ervoor dat mensen gepakt worden. De eenvoud in het “mens-zijn” en eigen kwetsbaarheid bescheidenheid er laten zijn zorgt samen met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring voor de impact. Ze pakt, inspireert en laat dan weer los zodat mensen zelf kunnen gaan ontwikkelen.”

Birgit Harms

Manager, Veilig Thuis IJsselland

Rijkdom is het verrijken van anderen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Al heel jong raakte ik gefascineerd door mensen die topprestaties leveren. Sporters, wereldleiders, mensen die ernstige ziektes of letsel overwinnen, of andere prestaties van formaat leveren.

Ik verdiepte mij in psychologie en fysiologie, werd sport-, prestatie- en organisatiepsycholoog. Tevens promoveerde ik op dienend-leiderschap. Nu zet ik mij in voor mensen die gezonder en gelukkiger willen zijn en het verschil willen maken. Echte leiders in alle vormen.

Vanwege mijn drive om voor mijzelf en anderen alleen de beste inzichten en tips praktisch in te zetten, kun je erop rekenen dat dit e-boek je tijd waard zal zijn. Energie! Eenvoud! Impact! Inspiratie en technieken met veel impact die eenvoudig zijn.

Mijn credo? “Rijkdom is het verrijken van anderen.”

Voor jouw gezondheid en succes!

Bestel hier het e-book Leiderschap & Vitaliteit
en krijg er de online masterclass bij
voor slecht €47 euro (incl. btw).

 

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: