DIENEND-LEIDERSCHAP

Ultieme gids voor het creëren van
energie en eigenaarschap

Download
de gratis sneakpreview

=

Wil je met meer plezier en gemak echt het verschil maken?

=

Slopende vergaderingen, eilandjes en wantrouwen achter je laten?

=

Eigenaarschap, samenwerking en innovatie de norm maken?

=

En dat terwijl je zelf meer energie, rust en tijd krijgt?

Dat kan!

Onderbouwd en persoonlijk laat Inge zien hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.

“Dienend-Leiderschap raakt de essentie van het leiderschap dat in deze tijd nodig is. Het raakt niet alleen de essentie, maar raakte mij ook persoonlijk. Het is een kostbare schat aan inzichten, verhalen en uitnodigende perspectieven. Een boek ten dienste van de reis die we allen te gaan hebben; mens worden die we ten diepste al zijn!”
Prof. dr. Gabriël Anthonio

Bijzonder Hoogleraar Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid (Rijksuniversiteit Groningen), Bestuurder, Partner Galan Groep, Auteur van o.a.: Het Zwitsers Zakmes van de leider (2018) en Het Leven Praat Terug (2019).

In Dienend-leiderschap ontdek je:

=

dat dienend-leiderschap van en voor iedereen is;

=

waarom dienend-leiderschap tot de beste resultaten leidt;

=

de tips en tools om je dienend-leiderschap stap voor stap echt eigen te maken;

=

hoe drie eenvoudige principes je vergaderingen, bila’s en trainingen altijd succesvol maken;

=

levensveranderende oefeningen die je leven in flow brengen (wel oefenen!);

=

de cruciale rol van je hart voor je welzijn, gezondheid en vooral effectiviteit!, en

=

hoe je eigenaarschap en samenwerking met succes en plezier vorm geeft.

Dienend-leiderschap is de superpraktische aanvulling

op de bestseller Echte leiders dienen

Dr. Inge Nuijten inspireert je bewust te leiden waardoor je met meer vertrouwen en energie duurzaam het verschil gaat maken, eigenaarschap en betere samenwerkingen realiseert. Vanuit Redpoint Company geeft Inge inspiratie, advies, training en coaching op het gebied van dienend-leiderschap, vitaliteit en prestatiepsychologie. Inge is gepromoveerd op dienend-leiderschap en schreef de bestseller Echte leiders dienen.

Download de gratis (uitgebreide) sneakpreview

Wat lezers zeggen over Dienend-leiderschap

“Dienend-leiderschap is wat organisaties hard nodig hebben. Sinds ik Inge daarover jaren geleden een inspirerende lezing hoorde verzorgen was ik geboeid door het onderwerp en volg ik haar. Met dit boek weet ze treffend te verwoorden hoe je dienend-leiderschap gericht kunt ontwikkelen. Van harte aanbevolen.”
Ineke Kooistra

CEO The Works (Moederbedrijf #YoungCapital #Next #Jobbird #StudentJob)

“In gesprekken over leiderschap komt vaak de vraag aan bod of goede leiders nu worden geboren of dat je kunt leren om een goede leider te worden. Inge’s visie overstijgt voor mij dit paradigma: als je het verlangen hebt in je hart om mensen te dienen met je leiderschap, dan wil je daar steeds beter in worden. Veel leiders met dit oprechte verlangen komen ook vroeg of laat in een context terecht die het slechtste in ze naar boven haalt, ondanks alle goede bedoelingen. Allemaal hebben we dan wel eens iemand nodig die ons weer in contact brengt met dit verlangen en ons aanmoedigt om staande te blijven ondanks de omstandigheden. Inge is zo iemand, die je aanmoedigt en het beste in je naar boven brengt. Dus kun je wel wat aanmoediging gebruiken, wil je leren hoe je mensen nog beter kunt dienen met je leiderschap of wil je zelf iemand worden die anderen aanmoedigt om vol te houden en te blijven leven vanuit je authentieke verlangen om te dienen, dan gaat dit boek je daar absoluut bij helpen!”
Rianca Evers - den Ouden

Oprichter/Eigenaar Saminc, Auteur Samensturing: organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid.

“Dienend-leiderschap is een hartszaak. Inge bewijst de samenleving een dienst door al jaren deze levensvisie uit te dragen. Ook nu weer met haar geweldig nieuwe boek.”

Henk Jan Kamsteeg

Auteur van o.a. ‘Dienend leiderschap’ en ‘Inclusief leiderschap’.

“Dienend leiderschap zet mensen in hun kracht. Het gaat erom mensen te laten opbloeien i.p.v. ze te zien als bedrijfsmiddel. Om mensen in hun kracht te zetten, moet je dat eerst voor jezelf doen. Dan kan je de strijd met jezelf staken en mensen echt helpen groeien. Dat is de weg van transformatie. Mensen zullen jou dan volgen, omdat je ze meeneemt naar een betere wereld. Voor de wat, waarom en hoe raad ik dit boek van harte aan!”

Jeroen Sluijter

Voormalig Directeur Digital Health and Personal Care bij Philips Research, Coach/mentor in dienend-leiderschap.

Op 2 december 2021 verschijnt het boek.
Maar je kunt het boek beter nu al bestellen. Waarom nu al?

1. ) Een boek lanceren is een feest, zeker dit, dus hebben tijdelijk een geweldig eenmalig aanbod. Dit aanbod is alleen geldig op bestellingen via ons tot 1 december.

2.) Van alle bestellingen tot 18 oktober garanderen we de levering direct na lancering. Daarna is de levertijd afhankelijk van de voorraad (beschikbaar papier, zie punt 3).

3.) Op dit moment is er sprake van papierschaarste vanwege de lockdowns. De uitgever moet daarom uiterlijk 18 oktober aan de drukker de aantallen doorgeven. Normaal duurt het drukken van een boek 2-3 weken, nu hebben ze al 6 weken nodig!

Kortom als je het boek in december cadeau wilt geven of zelf wilt lezen en als je de bonussen (zie hieronder) erbij wilt, beslis dan snel.

Vanwege de boeklancering
speciale actie tot 2 december:

=

Kosteloos live online masterclass t.w.v. € 297,- van 2 uur via Zoom met andere lezers (zolang de voorraad strekt).

=

Extra online training middels (video)inspiratie (met o.a. aanvullende/begeleide oefeningen), checklists en werkbladen.

=

Iedereen die met Inge gelinkt is via LinkedIn kan het bijbehorende luisterboek kosteloos aanvragen tussen 2/12/21 en 9/12/21.

Wat lezers zeggen over Dienend-leiderschap

“Dit boek is een prachtige verdieping op Echte leiders dienen. Met herkenbare voorbeelden inspireert Inge tot persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. Dienend-leiderschap geeft inzicht in intenties, waarden en gedrag, dat echte verbinding stimuleert en samenwerking zinvoller en effectiever maakt. Mensen en organisaties komen hiermee tot bloei.”

Gertjan Veening

Voorzitter raad van bestuur Zorggroep Noordwest-Veluwe

“Inge schrijft zoals ze spreekt. Dat maakt dit een zeer inspirerend boek waar veel mensen zich in zullen herkennen. Het geeft kaders en houvast om dienend-leiderschap in de praktijk goed te kunnen ontwikkelen. Van harte aanbevolen.”

Directie

WIJ Groningen

Dienend-leiderschap geeft mij en mijn collega’s taal aan wat werkt. Het blijft wel een constante uitdaging het echt eigen te maken. De praktische en inspirerende handreikingen van Inge helpen om steeds verder te ontwikkelen. Het is een leuk en zinvol leerproces. Dienend-leiderschap helpt ons een groter verschil te maken in de wereld.

Mark Vermeulen

Directeur Aidsfonds - SOA Aids Nederland

Met deze prachtige opvolger van ‘Echte leiders dienen’ maakt Inge het leven leuker. Leiders die de moed hebben om écht te luisteren, om te reflecteren op hun eigen gedrag en het verschil te maken door juist de verschillen tussen mensen te waarderen, verlichten het pad voor anderen. Zij zijn de leiders die zorgen voor een inclusieve wereld waarin de ogen van álle mensen twinkelen. Dit boek is een geweldige, goed onderbouwde schatkist en nodigt vooral uit om de schat in jezelf te vinden.

Elisa de Groot

Bestsellerauteur van Stratego voor vrouwen, oprichter/eigenaar InTouch | Female Leadership & Career Academy

Vanwege de boeklancering
speciale actie tot 2 december:

=

Kosteloze live online masterclass t.w.v. € 297,- van 2 uur via Zoom met andere lezers (zolang de voorraad strekt).

=

Extra online training middels (video)inspiratie (met o.a. aanvullende/begeleide oefeningen), checklists en werkbladen.

=

Iedereen die met Inge gelinkt is via LinkedIn kan het bijbehorende luisterboek kosteloos aanvragen tussen 2/12/21 en 9/12/21.