Dienend-Leiderschap

Recensies van de lezers/luisteraars

recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
Wat een top management boek
Ik lees veel boeken ter inspiratie, om mezelf te ontwikkelen en te onderzoeken welke zaken ik graag wil toepassen in privé of werk. Wat is dit een ongelofelijk goed boek. Als je dit leest voel je de kracht om met jezelf aan de slag te gaan, te vertrouwen op jezelf en anderen mee te nemen in de wereld die je graag wilt zien. Ik vind de quote “inzicht zonder actie is zinloos” enorm sterk, wat me ook daadwerkelijk heeft aangezet tot directe actie!
recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
Een aanrader voor elke leider
Super boek, ik ga er zeker veel mee oefenen komend jaar. Mijn collega’s en leerlingen verdienen een ‘dienende’ leider.
recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
Waardevolle inzichten en concrete handvatten om te groeien in dienend-leiderschap!
Na "Echte leiders dienen" is dit weer een prachtige opvolger en makkelijk leesbaar boek. Het omvat alles wat nodig is om handen en voeten te geven aan dienend-leiderschap. Pakkende en herkenbare voorbeelden, praktische oefeningen en waardevolle verdieping. Inzichten om vanuit dienend-leiderschap je leven in te vullen en daarmee bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de mensen om je heen. Een "manier van zijn", gevat in dit boek, vol energie, met eenvoud en met een positieve impact op ons samenleven en samenwerken. Van harte aanbevolen!
recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
Passend om in de chaos van deze tijd naar binnen te kijken
Ik heb iedere dag iets aan het boek. Het maakt dat ik mezelf toe sta een feilbaar mens te zijn die iedere dag opnieuw mag en kan beginnen. Zo ook alle mensen om mij heen. Ik kan mezelf een ander verhaal gaan vertellen, net zoals alle mensen om mij heen. Actie, oefenen, oefenen en oefenen. Fijn om dat te durven doen. Passend in de chaos van deze tijd om ontspannen en moedig naar binnen te kijken.
recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
Schatkist vol parels!
Voor mij is dit een boek met een gouden randje, wat ik iedere dag wel even open sla. Het staat vol met inspirerende-, herkenbare- en praktische voorbeelden die helpen om mijzelf nog verder te ontwikkelen in mijn dienend leiderschap. Hoe ik nog meer uit mijzelf kan halen én vooral hoe ik het verschil kan maken zonder dat ik mijn authenticiteit verlies.
recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
Met recht een schatkist voor iedereen die zijn (zelf)leiderschap wil ontwikkelen
Dit boek is alles wat het belooft te zijn! Helder uiteengezet waar het bij (zelf)leiderschap om gaat met praktische tips en helpende oefeningen. Mooi om aan het einde van ieder thema de tijd te nemen om te reflecteren en "stil te staan" bij de acties die je verbindt aan alle nieuwe inzichten. Dit boek is voor mij en ongetwijfeld voor vele anderen, een grote bron van inspiratie en uitnodigingen om te worden wie je ten diepste al bent. De treffende voorbeelden, prettige wijze van schrijven en prachtige quotes zorgen steeds weer voor nieuwe inzichten en zin om aan de slag te gaan.
recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
Aanrader, top boek!
Lees makkelijk en een feest der herkenning. Praktische tips en veel inspiratie! Aanrader!
recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
Fantastisch pakkend verwoord
Fantastisch en praktisch en zo nu en dan levert het een enorme glimlach op je gezicht!
recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
Leest moeiteloos met een enorme informatie dichtheid
Wat een rijkdom dat deze kennis en inzichten zo bijeen gebracht zijn; met een voortdurende uitnodiging tot actie en toepassing. Speels en krachtig!
recensie voor Dienend-Leiderschap
5/5
DIENEND-LEIDERSCHAP
Mijn naam is Regilio Lingen. Ik heb als eerste het boek DIENEND-LEIDERSCHAP gelezen en ik zal niet te veel verklappen maar door het boek kwam het 'kind' in mij weer naar boven toe waar ik al zolang naar op zoek was. Door deze transformatie kwam ook mijn leiderschap weer naar boven en heb ik ontdekt dat ik geen leider maar een DIENENDE-LEIDER ben. Nu kan ik gesterkt met mijn twee bedrijven STRONG TALK en DUO4ENERGY, de wereld meer kleur geven. Als ik een ongevraagd advies mag geven 2-12-2021 komt het boek uit: Laat je inspireren, want dit boek wil je lezen. Regilio Lingen Algemeen Directeur STRONG TALK DUO4ENGERGY

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: