Dienend-leiderschap is van en voor iedereen

Al jaren droom ik ervan dat iedereen kennismaakt met dienend-leiderschap. Het maakt niet uit welke functie, opleiding of achtergrond je hebt, iedereen kan dienend-leiden. Dienend-leiderschap is van en voor iedereen.

Zaterdag 6 november maakte mijn hart een enorme sprong. Van blijdschap. Toen kreeg ik een podcast toegestuurd van twee nieuwe LinkedIN connecties.

De ene was van mijn favoriete stemacteur Roel Fooij, de andere van een voor mij tot dan onbekende verschilmaker Regilio Lingen.

Je kunt een fragment uit de podcast hieronder beluisteren.

Hoe mijn favoriete stemacteur ruim een maand voor uit komen al aan mijn boek kwam? Dat vertelt Sinterklaas je binnenkort. ūüėČ

Ik heb in ieder geval het audioboek ‘Dienend-leiderschap‘ hoog op mijn verlanglijstje staan. Jij ook? Dan is het handig om met mij te linken: https://www.linkedin.com/in/ingenuijten/ Zet je in je berichtje waarom je wilt linken? Dan maken we meer verbinding dan alleen ‘accept’ en weet ik ook meteen dat ik je graag in mijn connecties heb.

Het boek ‘dienend-leiderschap’ zelf kun je nu al aanschaffen, Zie hieronder …

Terug naar Roel en Regilio. De podcast liet mij horen dat het nieuwe boek inderdaad een schatkist voor verschilmakers is en dienend-leiderschap van en voor iedereen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

De hele podcast kun je hier luisteren.

Wil jij ook meer energie en eigenaarschap? Zelf en voor anderen? Download dan in ieder geval hieronder de sneakpreview om je een beeld te vormen van het nieuwe boek. Meteen bestellen kan natuurlijk ook. Er zitten nu nog mooie bonussen bij. Wat je ook doet, blijf het verschil maken.

Wil je je dienend-leiderschap meer eigen maken?

Wil je meer weten over dienend-leiderschap?

Bestel hier het #1 managementboek Dienend-Leiderschap.

Verder kun je bij ons terecht voor zowel online als live trainingen (individueel of met je team/organisatie) om je leiderschap- en/of organisatie te ontwikkelen, o.a. via:

De Online Training Dienend-Leiderschap
De Online Training Sterk Leiderschap
De Persoonlijke Verdieping Dienend-Leiderschap

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de velden in om je op de wachtlijst te zetten:

Vul de velden in om de brochure aan te vragen: