Basistraining
Dienend-Leiderschap

Wil jij aan de slag met dienend-leiderschap?

Wil jij weten wat dienend-leiderschap precies is en wat kan het voor jou kan betekenen?

Wil je jezelf in korte tijd de basis van dienend-leiderschap op een effectieve en leuke manier eigen maken?

Wil je meer zelfinzicht en inzicht in de effecten van je houding en gedrag (als leider en als mens)?

Wil je kennis over hoe je dienend-leiderschap bij jezelf en bij anderen kunt stimuleren en ontwikkelen?

Verlang je ernaar een gezonde organisatiecultuur in lijn met dienend-leiderschap te creëren?

“Echte Leiders
Maken het Verschil.”

JA, IK WIL DEELNEMEN!

Aan de Basistraining Dienend-Leiderschap
op een Prachtige Locatie op de Noord-Veluwe

Basistraining Dienend-Leiderschap

Donderdag 4 februari, 4 maart,
1 april en 29 april 2021
Van 10.00-17.00uur op een fijne locatie
op de Noord-Veluwe.

Basistraining Dienend-Leiderschap

Ben je als team of organisatie
geïnteresseerd in dit traject?
Mail ons via info@redpointcompany.com.
Maximaal 12 deelnemers 

Ik wil graag de brochure ontvangen,
ik heb eerst nog wat vragen
of dit wil ik In Company.

Graag stem ik af wat mogelijk is.

Waarom de Basistraining Dienend-Leiderschap?

Veel organisaties hebben een gezonde organisatiecultuur op hun prioriteitenlijst staan. Vaak is dienend-leiderschap geopperd als een vorm van leiderschap die kan zorgen voor bijvoorbeeld meer vertrouwen, verbinding, vernieuwing, verantwoordelijkheid, vrijheid en vakmanschap. Daarom zoeken mensen naar manieren om zichzelf en anderen in lijn met dienend-leiderschap te ontwikkelen.

Dat kan! Maar dienend-leiderschap is geen quick-fix benadering. Wij hebben inmiddels wel een methode ontwikkeld waardoor mensen snel en eenvoudig stappen kunnen zetten in hun dienend-leiderschap. In de Basistraining Dienend-Leiderschap maak je je dan ook met gelijkgestemde pioniers het gedachtegoed van dienend-leiderschap eigen, ontwikkel je je persoonlijk leiderschap en krijg je dieper inzicht in de ontwikkeling van dienend-leiderschap.

Wat levert het op?

Waardevolle kennis

Je krijgt basiskennis van wat dienend-leiderschap is, hoe het zich verhoudt tot andere vormen van leiderschap en waarom het de meest succesvolle manier van leiderschap is.

Diepere inzichten

Je krijgt diepere inzichten in jezelf, de mensen om je heen, leiderschaps- en organisatieontwikkeling. De inzichten dragen bij aan bewuster zijn.

Verfrissende mindset

Onze aanpak zorgt ervoor dat je anders naar de wereld gaat kijken. Deze verfrissende mindset zal je energie, creativiteit, verbindingskracht en effectiviteit ten goede komen.

Praktische vertaling

Samen vertalen we jouw inzichten en de wetenschap van dienend-leiderschap op een waardevolle manier naar en voor jou(w praktijk).

Effectieve oefening

Wij werken samen gericht aan het oefenen van jouw dienend-leiderschap, zodat je het je echt eigen gaat maken en de positieve effecten gaat ervaren in de praktijk.

Leiderschapsontwikkeling

Dankzij de training ga je stappen zetten in je leiderschap. De kennis, inzichten en oefeningen zorgen ervoor dat je steviger en rustiger je leiderschap zult vormgeven en uiten.

Versnelde ontwikkeling

In de praktijk kom je situaties tegen waarbij je meteen je dienend-leiderschap kunt versterken. Op die momenten, kun je van ons support krijgen, waardoor je ontwikkeling gericht versnelt.

Zelf-versterkende ontwikkeling

Je krijgt praktische tips en tools om het geleerde uit te bouwen en voort te zetten op je eigen wijze in jouw praktijk.

Netwerk gelijkgestemden

Aan de training nemen mensen deel die echt het verschil willen maken en daarvoor in hun persoonlijke ontwikkeling investeren. Je vergroot daarmee je netwerk van gelijkgestemde pioniers.

Plezier

Wendy en Inge staan garant voor energieke dagen waarin je met veel plezier je spelenderwijs ontwikkelt. De materie die soms pittig kan zijn, wordt altijd in perspectief geplaatst.

“Het begint met mij,
het draait om het geheel.”

JA, IK WIL DEELNEMEN!

Aan de Basistraining Dienend-Leiderschap
op een Prachtige Locatie op de Noord-Veluwe

Basistraining Dienend-Leiderschap

Donderdag 4 februari, 4 maart,
1 april en 29 april 2021
Van 10.00-17.00uur op een fijne locatie
op de Noord-Veluwe.

Basistraining Dienend-Leiderschap

Ben je als team of organisatie
geïnteresseerd in dit traject?
Mail ons via info@redpointcompany.com.
Maximaal 12 deelnemers 

Ik wil graag de brochure ontvangen,
ik heb eerst nog wat vragen
of dit wil ik In Company.

Graag stem ik af wat mogelijk is.

Wat krijg je?

N

Kennismakingsgesprek

Voor de start van de basistraining hebben we een online intake, waarbij jouw ontwikkeling centraal staat

N

Live Training (4 x 1 dag)

Inspiratie, inzichten en oefenen met Inge & collega op een fantastische, unieke locatie

N

Online Inspiratie

Online inspiratie om je bewust-zijn, kennis en inzichten te vergroten en verdiepen

N

Gerichte praktijkopdrachten

Je krijgt opdrachten om je het geleerde eigen te maken en waardevol te vertalen in jouw praktijk

N

Inspiratie-materialen

Je ontvangt het boek Echte Leiders Dienen en ander inspiratie-materiaal

N

Online Begeleiding

Het geleerde toepassen gaat met vallen en opstaan, daarom is er een tussentijdse online ondersteuningssessie

Wie zijn de trainers/begeleiders?

dr. Inge Nuijten

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door mensen die topprestaties leveren. Sporters, wereldleiders, mensen die ernstige ziektes of letsel overwinnen of andere prestaties van formaat leveren. Ik verdiepte mij in psychologie en fysiologie, werd sport-, prestatie- en organisatiepsycholoog. Tevens promoveerde ik op dienend-leiderschap. Want wat is er nou mooier dan mensen die echt willen leiden, handvatten te geven om het verschil te maken in hun eigen leven en dat van anderen?

Ik word er blij van als ik zelf groei en ontwikkel in mijn leiderschap, als ik gezonder, sterker en effectiever wordt. Dat is fijn voor mijzelf en de mensen in mijn omgeving. Als ik echter de opgedane kennis en ervaring op een leuke manier kan overdragen zodat iedereen er beter van wordt, dan ben ik echt gelukkig. #Rijkdomishetverrijkenvananderen.

Wendy Peeters

Nadat ik in 2000 de hbo-opleiding sociaal pedagogische hulpverlening afsloot met als hoofdvak drama, heb ik de theaterschool gedaan. Ik merkte hoe mooi ik het vond als ik mensen verder kon helpen in hun ontwikkeling door hen te laten oefenen met wezenlijke situaties en hen daarbij te spiegelen. Ik werk op een praktische en speelse manier, en zie al jaren het effect van het letterlijk neerzetten en uitspelen van situaties. Mensen worden zich ter plekke bewust van hun gedrag. Humor is voor mij belangrijk en ik weet snel een veilige sfeer te creëren. Ik houd van ontwikkeling en groei, bij mijzelf en bij anderen.

De afgelopen jaren heb ik mij als trainer/coach meer en meer ontwikkeld, onder andere op het vlak van Persoonlijk Leiderschap, Focussing, Voice Dialogue en Systemisch Werken. Deze principes benut ik graag om mensen waardevolle handvatten te geven voor hun persoonlijke en leiderschapsontwikkeling.

JA, IK WIL DEELNEMEN!

Aan de Basistraining Dienend-Leiderschap
op een Prachtige Locatie op de Noord-Veluwe

Basistraining Dienend-Leiderschap

Donderdag 4 februari, 4 maart,
1 april en 29 april 2021
Van 10.00-17.00uur op een fijne locatie
op de Noord-Veluwe.

Basistraining Dienend-Leiderschap

Ben je als team of organisatie
geïnteresseerd in dit traject?
Mail ons via info@redpointcompany.com.
Maximaal 12 deelnemers 

Ik wil graag de brochure ontvangen,
ik heb eerst nog wat vragen
of dit wil ik In Company.

Graag stem ik af wat mogelijk is.

“Rijkdom is het verrijken van anderen.”

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Bijzonder waardevolle sessie wederom. De invulling van de dag heb ik als goed ervaren. Zeker ook meerwaarde van Wendy als acteur wanneer ze beschrijft wat voor gevoelens het bij haar oproept. Ik waardeer jullie respectvolle aanpak en begeleiding.

Prima sessie weer. Absolute meerwaarde door Wendy.

Inbreng Inge tijdens groepsproces gaf veel inzichten in hoe mensen reageren op hun omgeving en helpt verder om stappen te zetten in aanspreken. Wendy’s inbreng was fascinerend.

Toegevoegde waarde van Wendy als actrice die in de rol van de gesprekspartner kruipt.

BBN

Jullie wisten het goede gesprek te stimuleren vanuit veel kennis, kunde en persoonsgerichte aanpak. Goed aangevoeld wat nodig was.

Training was goed voorbereid en er bleek een goede match te zijn met de deelnemers.

Prettige wijze van communiceren, open, transparant en voldoende ruimte biedend aan de groep. Goed begeleid.

Rollenspellen helpen goed – elke keer weer knap om te zien hoe het werkt

Was prima! Goede begeleiding, Inge was scherp en relevant. Wendy was uitstekende actrice.

Goede rustige aanpak. Jullie luisteren echt en doen het dienend leider zijn ter plekke voor. Dat maakt het heel krachtig.

Prima ervaren trainsters.

Leerzame training over dienend leiderschap.

Prima begeleiding. Snel een veilig klimaat gecreëerd.

Rijkswaterstaat

Veel geleerd, verbinding gemaakt, plezier gehad. Inge en Wendy zijn zeer deskundig en plezierig.

Ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan. Ik heb veel dingen gehoord en geleerd en dat heeft mijn leven weer verrijkt. Ik heb de facilitators als prettig ervaren en een goede aanvulling.

Ik heb al vaker training van Inge gehad, het was wederom een goede basisinspiratie training, maar ik wil graag meer de diepte in. Wendy en Inge zijn heel prettig in manier van zijn. Heerlijk deskundig.

Gemeente Dronten

Voor mij was het een duidelijk verhaal, ondanks dat veel zaken bekend zijn wordt je weer even op scherp gezet. Door de voorbeelden en verdere uitleg had ik voor mijzelf de reactie: o ja, oppassen kan ook zo overkomen bij anderen.

Ik vond het een goede sessie, de gedrevenheid, de enthousiasme van Inge zonder dat dit “over done” is spreekt me aan. De groep was groot, je hebt ze wel los gekregen gedurende de sessie. De terughoudendheid in zo’n 1e sessie om je bloot te geven is goed aangevoeld maar je hebt ze wel meegekregen.

Interessant onderwerp. Mijn interesse is zeker gegroeid voor deze kijk op leiderschap.

Goede balans tussen theorie en praktische oefeningen en voorbeelden.

Inge deed het goed. Wat ze vertelde was helder en herkenbaar. Dus dikke 10. Wendy bruist van energie en dat werkt aanstekelijk. Ook een dikke 10.

In ieder geval vond ik de facilitators deskundig. De facilitators vond ik deskundig en ondanks de grote groep konden ze het boeiend houden!

Prima gedaan, goede sessie zeker voor zo’n grote groep.

EPZ

JA, IK WIL DEELNEMEN!

Aan de Basistraining Dienend-Leiderschap
op een Prachtige Locatie op de Noord-Veluwe

Basistraining Dienend-Leiderschap

Donderdag 4 februari, 4 maart,
1 april en 29 april 2021
Van 10.00-17.00uur op een fijne locatie
op de Noord-Veluwe.

Basistraining Dienend-Leiderschap

Ben je als team of organisatie
geïnteresseerd in dit traject?
Mail ons via info@redpointcompany.com.
Maximaal 12 deelnemers 

Ik wil graag de brochure ontvangen,
ik heb eerst nog wat vragen
of dit wil ik In Company.

Graag stem ik af wat mogelijk is.

“Wees de verandering
die je wilt creëren.”